Akadémia MŠK: Týždenný program zápasov (2.3. - 8.3.)
PROGRAM ZÁPASOV AKADÉMIE MŠK ŽILINA V 10. KALENDÁRNOM TÝŽDNI. Kompletný rozpis stretnutí nájdete aj v sekcii Zápasy.

sobota 7.3.

U19: MŠK Žilina - MFK Ružomberok 3:1 (1:0) Góly MŠK: Rudonja 2, Mojžiš | 20. kolo I. LSD

Norbert Guľa, tréner MŠK Žilina U19: "Dnes sme narazili na huževnatého súpera, ktorý nás vysoko atakoval a museli sme sa s tým vysporiadať. V prvom polčase sme neboli spokojní s agresivitou v osobných súbojoch, veľa z nich sme prehrali. I keď sme počas celého stretnutia boli kombinačne silní, nie vždy to vychádzalo. Mrzí nás niekoľko útokov, ktoré sme nedotiahli do úspešného konca po prekonaní súperovho pressingu, aj keď sme ich zahrali slušne. Nakoniec sme zápas zvládli a jarný vstup do súťaže je zatiaľ fajn. Chlapcom treba k výsledku zablahoželať, hoci výkon mohol byť aj lepší."


U17: MFK Ružomberok - MŠK Žilina 0:0 | 20. kolo I. LMD U17

Slavomír Konečný, tréner MŠK Žilina U17: “Vo veľmi dobrom zápase proti bojovnému a agresívnemu súperovi sme boli výrazne lepší hlavne v prvom polčase. Vypracovali sme si viacero šancí, súpera viackrát podržal brankár. Strelili sme aj gól, ktorý pre údajný offside nebol uznaný. Druhý polčas sme už tak herne nedominovali, ale aj napriek tomu sme mali niekoľko šancí na strelenie gólu. Súper hrozil z protiútokov a štandardných situácií. Záver bol hektický a vybičovaný v dobrej atmosfére. Zápasu chýbali len góly. Hráčov chválim za prístup.”


U16: MFK Ružomberok - MŠK Žilina 0:1 (0:0) Gól MŠK: Hroza (pok. kop) | 20. kolo I. LMD U16

Ivan Belák, tréner MŠK Žilina U16: “Dnes sme zas narazili na húževnatého, dobre organizovaného súpera. Opäť sme sa museli presadzovať do zhustenej obrany, kde domáci poctivo vykrývali priestory. Mali sme pár nedotiahnutých príležitostív prvom polčase, kde sme raz nastrelili tyč. Druhý polčas sme sa viac dostávali do pokutového územia, takisto sme nastrelili tyč. Nakoniec sa nám podarilo skórovať z pokutového kopu. Vzhľadom na herný prejav, kde sme mali viac loptu pod kontrolou, sme si zaslúžili vyhrať. Chalanom patrí pochvala, že išli za víťazstvom až do konca a na druhej strane sa presvedčili, že každý zápas bude náročný.”


U15: MŠK Žilina - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (1:1) Gól MŠK: Weber | prípravný zápas

Ľuboš Nosický, tréner MŠK Žilina U15: "V dobrom zápase sme pôsobili kompaktným dojmom, dobre sa pohybovali, hrali rýchlo a presne, čo platilo na fyzicky silného súpera. Škoda, že sme hlavne v prvom polčase neboli efektívnejší. Takto sa zrodila aj zaslúžená remíza."


U14: MŠK Žilina - ŠK Slovan Bratislava 2:0 (1:0) Góly MŠK: Dikoš, Horvát | prípravný zápas


U13: triangel

FC Baník Ostrava - MŠK Žilina 2:4 (0:2) Góly MŠK: Tichý 2, Bujný, Bačík

MŠK Žilina - ŠK Slovan Bratislava 3:0 (1:0) Góly MŠK: Tichý 3


U12: triangel

ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina 3:1 (2:0) Gól MŠK: Belák

MŠK Žilina - FC Baník Ostrava 0:6 (0:1)


nedeľa 8.3.

"B": MŠK Žilina - FC Petržalka (Štadión MŠK, 10:30) | 19. kolo II. ligy


ŽENY: MŠK Žilina - FK Gascontrol Havířov 7:1 (2:0) Góly MŠK: Valová 3, Jančová 2, Strončeková, Baníková | prípravný zápas


Facebook