Akadémia MŠK: Týždenný program zápasov (12.8. - 18.8.)
PROGRAM ZÁPASOV AKADÉMIE MŠK ŽILINA V 33. KALENDÁRNOM TÝŽDNI.

Kompletný rozpis stretnutí nájdete aj v sekcii zápasy.


streda 14.8.

U11: Slovan BA - MŠK Žilina 36:18 (12:6, 13:7, 11:5) | hralo sa 5+1 a 6+1 3x30 minút |

 / prípravné zápasy


piatok 16.8.

"B": Partizán Bardejov - MŠK Žilina 1:2 (0:1) Góly MŠK: Rusnák, Kurminowski / 5. kolo II. ligy


sobota 17.8.

U19: MŠK Žilina - Michalovce 3:1 (2:1) Góly MŠK: Javorček 2, Iľko / 1. kolo I. LSD

Norbert Guľa, tréner MŠK Žilina U19: "Prvý zápas novej sezóny nebol jednoduchý, keďže náš súper pôsobil organizovane a bol fyzicky dobre stavaný. Navyše sa zameral na defenzívu, my sme tak museli hľadať diery v obrane. Vcelku sa nám to darilo, i keď sme niektoré akcie nedotiahli do konca. Z ojedinelého protiútoku sme dostali gól, no zareagovali sme na to presným zásahom zo štandardky. Aj v druhom polčase sa hralo prakticky na jednu bránu, snažili sme sa hrať rýchlo, no strelili sme iba jeden gól. Nie som spokojný z prístupu niektorých hráčov, ktorí vstúpili do zápasu nekoncentrovane. Toto si budeme musieť rozobrať."


U17: Michalovce - MŠK Žilina 1:3 (0:3) Góly MŠK: Jambor 2, Kaňuch / 1. kolo I. LMD

Slavomír Konečný, tréner MŠK Žilina U17: "V prvom polčase sme podali výborný výkon, strelili pekné góly a boli jednoznačne lepší. Druhý polčas z našej strany nebol dobrý, začali sme hrať komplikovane, robili zbytočné chyby, nepremenili šance a zápas sme si skomplikovali. Víťazstvo je zaslúžené, škoda však, že sme neudržali parametre hry počas celého zápasu."


U16: Michalovce - MŠK Žilina 0:4 (0:2) Góly MŠK: Matúš 2, Prokop, Vaľko / 1. kolo I. LMD

Ivan Belák, tréner MŠK Žilina U16: "V prvom zápase novej sezóny sme podali optimálny výkon. Aj keď súper mal prvé dve možnosti po našich chybách, brankár nás podržal. Postupom času sme boli dominantnejší, po strelení prvého gólu sme ovládli hru a zaslúžene sme zvíťazili. Chlapcom patrí pochvala za predvedený výkon."


U15: Slovan BA - MŠK Žilina 2:2(1:1) Góly MŠK: Sauer, Hranica / prípravný zápas

Ľuboš Nosický, tréner MŠK Žilina U15: "Dobrý a zaujímavý zápas s množstvom gólových príležitostí na oboch stranách. Vyskúšali sme si hráčov aj na iných, alternatívnych postoch a podali tam dobré výkony."


U14: Slovan BA - MŠK Žilina 3:3 (2:2) Góly MŠK: Adamica, Dikoš, Morgoš / prípravný zápas

Patrik Mojžiš, tréner MŠK Žilina: "Výborný, ofenzívny mládežnícky zápas. Chlapci sa dobre pohybovali, veľmi dobre zachytali aj brankári."


U13: MŠK Žilina - ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:1)

MŠK Žilina - Sigma Olomouc 3:1 (2:1) Góly MŠK: Baleja 2, Jankovský / prípravné zápasy


U12: MŠK Žilina - Slovan 10:6 (2:5) Góly MŠK: Barčík 2, Belák 2, Hoferica, Lábo, Skaličan, Mikunda, Šedivý, Fujak / prípravné zápasy

MŠK Žilina - SK Sigma Olomouc 11:3 (6:2) Góly MŠK: Žilinský 2, Belák 2, Zimen, Zajac, Lábo, Mikunda, Žilinčík, Okál, Hoferica / prípravné zápasy


U11: MŠK Žilina - Trnava 9:21 (5:8, 1:7, 3:6) / prípravný zápas


nedeľa 18.8.

ŽENY: NMŠK Bratislava - MŠK Žilina 0:2 (0:1) Góly MŠK: Strončeková, vlastný / 1. kolo I. ligy žien

Marián Dlobík, tréner MŠK Žilina: "Zápas sme zvládli na výbornú aj napriek turbulentnej fáze prípravy plnej príchodov a odchodov v našom tíme. Tesne pred koncom prvého polčasu sme po krásnej krídelnej akcii cez Barboru Valovú odcentrovali a Veronika Strončeková z voleja trafila k tyčke. Druhý polčas sme takticky zvládli veľmi dobre. Domáce hráčky si po rohovom kope dali vlastný gól, mohli sme prestriedať a zápas sme bez nejakých problémov a výkyvov doviedli do víťazného konca."

Facebook