Adrián Kaprálik na e-Fortuna liga Challenge prehral až vo finále
V nedeľu 6. februára čakal futbalistov Fortuna ligy už tretí ročník obľúbeného turnaja e-Fortuna liga Challenge v hre FIFA, v ktorom zastupoval žltozelené farby tentoraz Adrián Kaprálik.

Kapo išiel turnajom bez prehry až do finále, kde vyrovnal v nadstavenom čase. Proti Seničanovi Kučerovi však v predĺžení hranom na zlatý gól ťahal napokon za kratší koniec po výsledku 2:3. Aj v druhom turnaji po sebe tak zástupca Šošonov prehral vo finále (predtým Vahan) a obsadil konečné 2. miesto.


odreagovať sa a zároveň pomôcť

Ešte pred štartom jarnej časti Fortuna ligy, ktorá sa pre Šošonov naplno rozbehne už 12. februára v Ružomberku, sa uskutoční atraktívny turnaj e-Fortuna liga Challenge v hre FIFA 22, ktorého sa zúčastní 12 futbalistov z 12-tich klubov našej ligy. Každý hráč bude reprezentovať svoj tím, pričom futbalisti budú hrať z domu online. 

Všetky zápasy môžete sledovať na streamovanom kanáli Twitch či na Facebooku Fortuna ligy. 

Po Jánovi Bernátovi a Vahanovi Bichakhchyanovi si tentoraz vyskúša reprezentáciu značky MŠK Žilina s joystickom v ruke krídelník Adrián Kaprálik.

"FIFU hrávam pravidelne, takže keď sa chalani z marketingu pýtali, kto by si šiel zahrať, neváhal som. Opäť sa môžeme počas dňa voľna nielen zabaviť, ale aj pomôcť druhým. Je to však len chvíľkové rozptýlenie, pretože už v utorok je pred nami mládežnícka Liga majstrov proti Interu a v sobotu štartujeme ligu v Ružomberku," hovorí Kapo, ktorý bude hrať vo FIFE s anglickým tímom z Anfield Road. Prečo si ho vybral? "Som fanúšikom Liverpoolu, takže aj vo FIFE patrí medzi moje najčastejšie tímy. Preto aj teraz nastúpil za The Reds."

Víťaz turnaja si odnesie prémiu vo výške 1.000 eur, ktorú však musí venovať na dobrú vec, a to organizácii, ktorú si sám, resp. spolu s klubom vyberie.


režim turnaja

Hráči sú rozdelení do štyroch skupín, v ktorých budú hrať systémom každý s každým. Zo skupín postupujú ďalej do vyraďovacích bojov len ich víťazi, ktorí sa stretnú v semifinále. Nasleduje súboj o 3. miesto a približne o 19:30 veľké finále. Hráči hrajú v režime kick off OVERALL 90 (všetci majú rovnaké podmienky, pozn. red.) a každý hráč si dopredu vybral tím, s ktorým turnaj odohrá. Zápasy sa hrajú na jeden víťazný (2x6 min), v prípade nerozhodného výsledku zápas opakujú, no v ňom už rozhoduje tzv. zlatý gól, teda kto dá prvý gól, ten vyhrá.

SKUPINA C

Adrián Kaprálik (MŠK Žilina) - Samuel Šefčík (Ružomberok) 3:1

Michal Kukučka (Trenčín) - Adrián Kaprálik (MŠK Žilina) 1:4

SEMIFINÁLE:

Adrián Kaprálik - Sebastián Gembický 4:1

FINÁLE:

Lukáš Kučera - Adrián Kaprálik 3:2 pp


Kompletné informácie na stránke Fortuna ligy.


Facebook