2026 | Kapo s novou zmluvou

Výborné výkony sa môžu rovnať iba jedinému - novej zmluve! A na tej sa dohodol s vedením MŠK náš odchovanec Adrián Kaprálik, ktorej platnosť je po najnovšom do 31. decembra 2026

VSTUPENKY V PREDAJI

pokračovať po tímovej i individuálnej stránke

Už päť presných zásahov, prekonaná stovka ligových štartov a pred Adriánom Kaprálikom ďalšie méty. Ako vníma rodák z Oravskej Jasenice predĺženie kontraktu so Šošonmi do konca roka 2026?

"Veľmi rýchlo sme sa dohodli a rokovania s vedením prebehli bez akýchkoľvek problémov, za čo som rád. Myslím si, že po tomto kroku sú obe strany spokojné a túto spokojnosť a dôveru chcem pretavovať najmä na trávniku. V MŠK ma to aktuálne napĺňa, som šťastný, že tu môžem byť a že môžem ísť za spoločným cieľom celej kabíny. Verím, že rozbehnutá sezóna bude takto pokračovať aj po individuálnej, no predovšetkým tímovej stránke. A všetci, celá Žilina, budeme mať na konci sezóny dôvod na radosť," prezrádza Kapo, ktorý je po deviatich odohratých zápasoch MŠK naším najproduktívnejším hráčom s bilanciou 5 gólov a 3 asistencie.

Nášho rýchlika a spol. si budete môcť vychutnať a povzbudiť pod Dubňom po repre pauze už v nedeľu 20. októbra proti Banskej Bystrici. Vstupenky v predaji.


Facebook