„B”: Posledný prípravný zápas proti Liptovskému Mikulášu
Náš „B”-tím čaká v sobotu rovnako ako prvé mužstvo posledný prípravný zápas pred začiatkom jarnej časti ligy.

Po dvoch menej vydarených súbojoch si rezerva zmeria sily s ďalším tímom z II. ligy, tentokrát sa na Štadióne MŠK predstaví Tatran Liptovský Mikuláš.

Tréner Vladimír Veselý má jasno v tom, čo musia jeho zverenci zlepšiť v porovnaní s predchádzajúcimi zápasmi. Výkop zápasu je v sobotu o 11:00 hod. aj s priamym prenosom na MŠKŽilinaTV.


Rýchlosť práce s loptou je základ

S kormidelníkom „B”-tímu Vladimírom Veselým sme sa rozprávali o tom, či je spokojný s doterajšou prípravou. Vrátili sme sa však aj k chybám z minulého zápasu, na ktorých musia hráči popracovať.

„Priebeh zimnej prípravy je zatiaľ v poriadku. Odohrali sme kvalitné prípravné zápasy. Samozrejme, výsledky neboli ideálne a v hernom prejave sa dajú nájsť pozitíva aj negatíva. Stále je na čom pracovať, hovorí tréner „Béčka”.

Predchádzajúci zápas s Třincom mal z našej strany dva úplne rozdielne polčasy. Čím to bolo? „V šatni sme si povedali, čo bolo zle. Hrali sme veľmi pomaly, staticky a pohyb lopty nebol na úrovni, na akej by sme chceli. V druhom polčase sme to trochu zrýchlili, ale stále tam boli rezervy a nedostávali sme sa do šancí. Třinec bol dobre organizovaný a proti takému súperovi musíme hrať omnoho rýchlejšie.

Je to teda aj recept na Liptovský Mikuláš? „Určite áno. Liptovský Mikuláš má svoju kvalitu, o čom svedčí aj ich postavenie v tabuľke. My sa ale pozeráme na seba a na svoj výkon na ihrisku.Rovnako ako v predošlom zápase bude môcť tréner počítať aj s hráčmi z „A”-mužstva. „Po konzultácii s trénerom Staňom mužstvo vhodne doplníme aj hráčmi z „Áčka”, takže niektorí nastúpia určite aj proti Liptovskému Mikulášu, aby boli vyťažení a pripravení na ligu.

Zdravotný stav hráčov taktiež napovedá, že by sme mali nastúpiť v plnej sile. „Sú hráči, ktorí ešte naplno netrénujú, ako napríklad Richard Nagy, ale ostatní by mali byť v poriadku.

Facebook