Vahan Bichakhchyan: ”Možno to nebol náš najlepší výkon, ale dôležité tri body sú doma.”
Aj v druhom tohto-sezónnom súboji proti Senici zohral veľmi dôležitú úlohu prvý gól i rýchla odpoveď po nešťastnom vlastnom zásahu. Šance sa prelievali zo stranu na stranu, vedenie našťastie otvorili futbalisti MŠK Žilina a nasmerovali sa tak za šiestym víťazstvom sezóny. Záhorákom strelil prvé dva góly v sezóne Vahan Bichakhchyan, ktorý sa zapísal do listiny strelcov aj v sobotu a s ôsmimi presnými zásahmi atakuje čelo tabuľky kanonierov.


na prvom mieste tím a vzájomný rešpekt

Súboj proti Záhorákom bol tímovým výkonom, kde všetci hráči počnúc brankárom Samuelom Petrášom dôsledne držali taktické pokyny trénerov a nepríjemnú Senicu, posilnenú o množstvo nových hráčov, zdolali aj v odvetnom stretnutí základnej časti. 

Našu hru už tradične režíroval najlepší strelec tímu Vahan Bichakhchyan, ktorému sa vyrovnal so siedmimi gólmi útočník Dawid Kurminowski. Trvalo to však len 38 minút, keď práve faulovaný Poliak džentlmensky prenechal loptu Vahanovi, ktorý s prehľadom zaznamenal svoj ôsmy gól sezóny. Aj týmto gestom "Kurmin" dokázal, aká chémia a nálada vládne v šatni staňovcov.

Vo videu aj hodnotenie oboch trénerov z tlačovej konferencie.


Facebook