Timotej Kudlička a Mouhamed Sy už nie sú hráčmi Šošonov

Vedenie klubu MŠK Žilina sa rozhodlo nepredĺžiť zmluvy dvom hráčom rezervy, ktorí tak k 30. júnu 2024 končia pod Dubňom. Ofenzívny hráč Timotej Kudlička a africký stredopoliar Mouhamed Sy sa nepresadili smerom do "A"-tímu, a tak ich anabáza v žltozelenom drese prišla k svojmu koncu.

Chalani, ďakujeme a želáme veľa šťastia v ďalšej kariére!


veľa som sa tu naučil

Ofenzívny univerzál Timotej Kudlička, ktorý vie zahrať na hrote aj na krídlach, k nám pred dvomi rokmi prišiel z mládeže Spartaka Trnava. Počas tohto obdobia sa však nedokázal presadiť natoľko, aby dostal šancu aj v prvom tíme Šošonov. Za rezervu odohral celkovo 38 súťažných stretnutí a v II. lige si pripísal 3 góly a 4 asistencie.

"Chcel by som iba poďakovať najmä trénerom a klubu, že som mal možnosť hrať za klub ako MŠK Žilina. Myslím si, že mi to dalo veľa do ďalšej kariéry a veľa som sa naučil. Ďakujem všetkým Šošonom."


návrat po hosťovaní

Predsezónna posila z partnerského klubu Gambinos Stars Mouhamed Sy počas svojho ročného hosťovania pod Dubňom príliš nepresvedčil. Senegalského stredopoliara však počas anabázy v Žiline brzdili aj časté zranenia. V druholigovom "B"-tíme tak stihol iba 13 zápasov, v ktorých zaknihoval jednu asistenciu.


Facebook