Timo Jambor: ”Rozdiel prehrať v Skalici a rozdiel prehrať po takomto výkone...”
Očakával sa otvorený futbal plný útočných akcií. Umožnené nám to bolo iba do 25. minúty, kedy sme sa nútene museli zatiahnuť do defenzívy a spoliehať sa na rýchle brejky či nakopnuté lopty.

Azda najviac súbojov na hrote zviedol Timotej Jambor, ktorý bol dvakrát blízko premiérového gólu v novom ročníku. Nepochodil on ani jeho žltozelení spoluhráči, a tak sme zaznamenali krutú prvú domácu prehru v novej sezóne.


70 minút bolo náročných o jedného menej

Ani päť streleckých pokusov letiacich na bránu neznamenalo vedúci gól, ktorý by nás s veľkou pravdepodobnosťou doviedol k bodom. Paradoxne po červenej karte Tomáša Nemčíka sa mužstvo zomklo a bolo nebezpečnejším tímom. Na útočníka Tima Jambora smerovalo množstvo nakopnutých lôpt, pričom trikrát sa mu podarilo ujsť - v prvom úniku po kontakte spadol, v druhom i treťom ho vychytal Ludha. Znova bol brankár súpera jeho najlepším hráčom.

A keď už sme sa načahovali po vítazstve, celý štadión schladil štastný zásah hostí z nadstaveného času... Viac o pocitoch Šošonov prezradí hrotový útočník Žilinčanov.

Vo videu aj hodnotenie trénerov z tlačovej konferencie.

Facebook