Skupinu o titul začneme doma, ukončíme ju rovnako pod Dubňom
Už budúci víkend (tj. 14., resp. 15. marca) začína nadstavbová časť, do ktorej futbalisti MŠK Žilina už s istotou vstúpia z 2. miesta. Skupina o titul pozná svoje vyžrebovanie, začíname doma proti piatemu tímu po základnej časti, a preto idú všetci pod Dubňom po týždni znova na futbal!

istými súpermi len slovan a dunajská

Situácia pred záverečným 22. kolom Fortuna ligy je poriadne zamotaná (Staňovci v ňom cestujú v sobotu do Nitry, kde hrajú proti Seredi) a aktuálne sú isté iba prvé tri priečky v skupine o titul. Šošoni po roku znova nechýbajú v prvej šestke, kde znova vstupujú z 2. miesta.

Už s predstihom bude vstupovať do nadstavby z prvej priečky Slovan Bratislava, šošoni si poslednou remízou s Dunajskou Stredou poistili striebornú priečku po základnej časti, a tak bude priebežná tretia priečka pred súbojmi v hornej šestke patriť práve DAC-u.

Na štvrtého, piatého a a šiesteho do partie si budeme musieť počkať do soboty. A práve piaty tím bude našim prvým súperom v nadstavbe na domácom trávniku. Nadstavbu ukončíme rovnako pod Dubňom súbojom proti štvrtému mužstvu tabuľky.

Už teraz je isté, že Slovan privítame na domácom trávniku v 4. kole a Dunajskú Stredu v 7. kole nadstavby.


Prvé kolo skupiny o titul je teda na programe 14., resp. 15. marca 2020, šošoni hrajú doma - buď naším dvanástym hráčom!

Facebook