Šesť šošonov na januárovom kempe SR ”21” v Turecku
O čosi kratšiu zimnú prestávku majú reprezentanti Slovenska do 21 rokov povolaní na januárový prípravný kemp do Turecka. Zároveň ide o prvý zraz pod vedením nového reprezentačného trénera Jaroslava Kentoša, ktorý sa ujal kormidla "dvadsaťjednotky" po odchode z nášho klubu.

Nový tréner reprezentácie do 21 rokov Jaroslav Kentoš povolal na prípravný kemp, ktorý trvá od nedele 5. januára do pondelka 13. januára, dokopy 23 hráčov. Nominácia pozostáva z futbalistov z domácej najvyššej súťaže, dvaja nominovaní hrajú II. ligu. 

V 23-člennej nominácii sa nachádza aj šestica šošonov - brankár Samuel Petráš, obrancovia Kristián Vallo, Adam Kopas a Branislav Sluka, a stredopoliari Ján Bernát a Dávid Ďuriš. Sokolíkov čaká v Turecku okrem samotných tréningov aj prípravný zápas proti tamojšiemu druholigistovi z Istanbulsporu a oficiálny medzištátny prípravný duel proti rovesníkom z Dánska.


program sr "21"

8.1. Istanbulspor - Slovensko "21" 0:2 (0:0) Góly SVK: Bernát, Fábry

I. polčas: Petráš – Šulek, Kopas, Mesík, Mojžíš – Brenkus, Gamboš, Baumgartner – Kovaľ, Almási, Kolesár
II. polčas: Krajčírik – Vallo, Holub, Vojtko, Sluka – Kadák, Špyrka, BernátĎuriš, Fábry, Kolesár (68. Kovaľ)

12.1. Slovensko "21" - Dánsko "21" 1:3 (0:3) Gól SVK: Baumgartner

Zostava Slovenska "21": Száraz (61. Krajčírik) – Vallo (46. Šulek), Kopas (46. Vojtko), Mesík (61. Holub), Sluka (46. Mojžiš) – Špyrka (61. Baumgartner), Gamboš (46. Kadák), Bernát (46. Brenkus) – Ďuriš (61. Kovaľ), Fábry (46. Almási), Kolesár (46. Švec)


zdroj: futbalsfz.sk

Facebook