SR ”A”: Robo Boženík jediným zástupcom Fortuna ligy v poli
Slovenskú futbalovú reprezentáciu čaká v prvom asociačnom termíne novej sezóny kvalifikačný dvojzápas s Chorvátskom a Maďarskom. V nominácii trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Pavla Hapala je 25 mien, medzi ktorými sú aj dvaja zástupcovia Fortuna ligy. Okrem brankára Dominika Greifa z Bratislavy aj náš útočník Róbert Boženík.

ďalší neopísateľný pocit

Ďalší splnený sen pre nášho 19-ročného útočníka Róberta Boženíka, ktorý sa po júnovej kvalifikačnej premiére dostal do záverečnej nominácie trénera Pavla Hapala aj na septembrový kvalifikačný dvojzápas proti Chorvátsku a Maďarsku.

"Samozrejme, som veľmi šťastný, že som sa opäť dostal do nominácie medzi najlepších slovenských futbalistov. Je to neopísateľný pocit. Znova sa veľmi teším na chalanov a na celý tím. Čakajú nás dva veľmi náročné zápasy, takže to bude pre mňa ďalší nezabudnuteľný moment a zážitok," hovorí po zverejnení nominácie odchovanec Akadémie MŠK, ktorý sa v národnom tíme stretne s ďalšími bývalými šošonmi - Martinom Dúbravkom, Milanom Škriniarom, Petrom Pekaríkom, Denisom Vavrom, Dávidom Hanckom, Róbertom Mazáňom a Lászlom Bénesom.

K nášmu zakončovateľovi sa vyjadril aj samotný tréner reprezentácie Pavel Hapal.

"Robo s nami absolvoval už minulý kvalifikačný zápas, odohral slušné stretnutie. Robo zvládol zápas s Azerbajdžanom, hráči okolo neho odohrali skvelé stretnutia a potiahli ho. Hrá pravidelne, je bojovník, má rovnaké šance nastúpiť ako ostatní útočníci."


zdroj foto: futbalsfz.sk

Facebook