Pred šošonmi takmer mesačná pauza od zápasu: ”Plne rešpektujeme toto rozhodnutie.”
Futbalový klub MŠK Žilina prijal informáciu, ktorú oznámil Ústredný výbor krízového štábu SR, o zrušení všetkých športových podujatí predbežne na najbližších štrnásť dní.

Futbalistov MŠK Žilina tak čaká takmer mesačné voľno od súťažného zápasu. Prinášame vám oficiálne stanovisko klubu.


oficiálne stanovisko klubu

Plne rešpektujeme rozhodnutie Ústredného krízového štábu SR a rovnako tak riadiaceho orgánu ÚLK o odložení najbližších kôl Fortuna ligy.

Je to pre nás nečakané, takmer mesačné voľno – nateraz budeme aj naďalej pokračovať v tréningovom procese, ale samozrejme budeme operatívne reagovať na prípadné nariadenie ďalších autorít. V celom klube sme už prijali interné opatrenie a robíme maximum pre prevenciu a ochranu všetkých zamestnancov.

Veríme, že vrchol sezóny, ktorými sú pre nás aj našich fanúšikov súboje v skupine o titul, sa začne čo najskôr a všetci sa budeme môcť sústrediť len na samotný futbal.


nič nepodceňujeme

Zverenci trénera Pavla Staňa neboli z nútenej pauzy nadšení, ale samozrejme plne rešpektujú nariadenie kompetentných orgánov.

"Všetci sme sa tešili na štart do nadstavbovej časti, žiaľ, budeme si musieť naň najbližšie týždne počkať," hovorí kormidelník šošonov o nečakanom výpadku, ktorý však žltozelení využijú najlepšie, ako vedia. "Nič nepodceňujeme, moniturujeme aktuálnu situáciu aj zdravotný stav hráčov."

Pri aktuálnej forme tak budú šošoni takmer mesiac bez súťažného zápasu. "Neostáva nám nič iné než využiť tento čas na čo najlepšiu prípravu. Je to naša práca, preto ju budeme robiť poctivo ako doteraz, " dodáva šéf žltozelených.

Facebook