Patrik Myslovič predĺžil zmluvu do 30. júna 2023
Futbalový klub MŠK Žilina aj naďalej počíta so službami 19-ročného záložníka Patrika Mysloviča.

Vedenie šošonov to deklarovalo predĺžením kontraktu, keď sa dohodlo so šikovným ľavákom na novej zmluve, ktorá má platnosť do 30. júna 2023.


jasné rozhodnutie

Aktuálna zmluva končila Patrikovi Myslovičovi na konci tohto kalendárneho roka. Vedenie šošonov neváhalo a už teraz si poistilo služby odchovanca Akadémie MŠK na najbližšieho dva a pol roka.

"Som rád, že klub mi ponúkol predĺženie zmluvy ešte skôr, než som očakával. Kontrakt som mal platný ešte rok, preto som za novú zmluvu veľmi vďačný. Rokovania boli rýchle, z mojej strany to bolo jasné. Chcel som tu ostať, byť naďalej v Žiline, som za to rád. Zároveň som rád, že to klub vidí rovnako."

Rodák z Turca pomaly napĺňa svoje ambície a chce ísť iba vyššie. "Moje ambície sú vždy len tie najvyššie. Chcem hrať každý zápas, byť platným hráčom a pomáhať tímu k víťazstvám, dobrým výsledkom," hovorí žltozelená sedmička, ktorá po drobnom zranení konečne nastúpila už aj v prípravnom zápase proti Podbrezovej. "Už som zdravý, pripravený zabojovať o svoje miesto v zostave. Verím, že to príde a udržím sa tam," dodáva Paťo, ktorý si proti železiarom pri výhre 7:2 pripísal aj asistenciu.

Facebook