Odchovanec Adam Kopas predĺžil so Šošonmi zmluvu do júna 2024
Pred stredajším odchodom na sústredenie do Spojených arabských emirátov si vedenie Šošonov poistilo služby odchovanca Akadémie MŠK Žilina Adama Kopasa, s ktorým sa dohodlo na novej zmluve s platnosťou do 30. júna 2024.

Stopér s výbornou strelou aj rozohrávkou tak bude svoje rodné farby hájiť aj naďalej.


odmena a zároveň motivácia

Nikdy na seba neobliekol iný než žltozelený dres. Rodák zo Zástrania, ktorý je v MŠK Žilina od svojich šiestich rokov, je už štvrtý rok stabilnou súčasťou "A"-tímu. Každou sa stáva stabilnejšou súčasťou defenzívy Šošonov, a preto mu vedenie neváhalo predĺžiť kontrakt o ďalšie dva roky , s čím Adam Kopas, pochopiteľne súhlasil.

"V prvom rade by som chcel poďakovať za predĺženie zmluvy klubu, v ktorom som odmalička. Beriem to aj ako odmenu za doteraz odvedenú prácu, ale zároveň je to pre mňa ešte väčšia motivácia sa zlepšovať a splatiť klubu a ľuďom v ňom dôveru za novú zmluvu. Veľmi ma teší, že sa naďalej môžem zlepšovať a rozvíjať v najlepšom klube na Slovensku," povedal po podpise zmluvy technicky výborne vybavený stopér, ktorý doposiaľ odohral 51 súťažných zápasov za "A"-tím.

"Verím, že štarty mi budú pribúdať a s nimi aj naše bodové konto v tabuľke. O to všetci usilujeme a kvôli tomu makáme počas týchto dní," hovorí vyhlásený ďalekonosný strelec, ktorý si počas tejto sezóny pri absencii Jakuba Paura a Jána MInárika na rukáv natiahol premiérovo už aj kapitánsku pásku.

Facebook