Na koho sa v utorok môžeme tešiť? + v pondelok autogramiáda
MŠK Žilina

Po postupnom odhaľovaní hviezd, ktoré ste mohli v predošlých týždňoch sledovať na sociálnych sieťach klubu MŠK Žilina, vám prinášame kompletný menoslov futbalistov, ktorí sa predstavia v utorok 22. mája o 18:00 hod. v rámci charitatívno-exhibičného duelu pri oslave 110 rokov založenia futbalu v Žiline.

držitelia všetkých siedmich titulov MŠK pokope

Účasť na exhibícii, ktorou zároveň pomôžeme Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline, prisľúbili už dávnejšie najznámejšie mená žilinského futbalu ako Marek Mintál, Milan Škriniar, Martin Dúbravka, Róbert Jež, Stano Šesták či Vladimír "Pišta" Leitner.

Niektorým hviezdam zabránili v účasti klubové povinnosti, no sme veľmi radi, že sa v Žiline môžeme tešiť na:

  • brankárov: Martin Dúbravka, Dušan Kuciak, Branislav Rzeszoto, Jozef Michálek
  • obrancov: Mário Pečalka, Jozef Piaček, Milan Škriniar, Benjamín Vomáčka. Branislav Labant, Vladimír Labant, Radoslav Zabavník, Tomáš Hubočan, Vladimír Leitner, Róbert Mazáň, Marián Klago, Michal Drahno, Stanislav Angelovič, Ľubomír Guldan,
  • stredopoliarov: Zdeno Štrba, Róbert Jež, Miroslav Barčík, Marek Bažík, Marek Mintál, Ivan Belák, Martin Ďurica, Tomáš Ďurica, Dušan Sninský, Emil Rilke, Lászlo Bénes (nenastúpi kvôli zraneniu), Daniel Kosmeľ, Bello Babatounde (nenastúpi kvôli zraneniu)
  • útočníkov: Stanislav Šesták, Ivan Lietava, Tomáš Oravec, Nikolas Špalek, Matej Jelić (otázny),

Pozvanie prijali rovnako bývalí hráči aj z čias už historickej ZVL Žilina, ktorých ste mali možnosť vidieť aj na kalendári MŠK, ako bratia Jozef a Štefan Tománkovci, Štefan Slezák, Pavol Strapáč, Miroslav Kráľ, František Plach, František Smak, Ivan Šimček, Viliam Hýravý, Erno Gojlan, Milan Zvarík, Štefan Šumichrast, Karol Šulgan, Jozef Beleš, Miroslav Gerhát, Vladimír Kinier.

Účasť prisľúbili aj bývalí tréneri ako Ladislav Jurkemik, Štefan Tarkovič, Milan Lešický, Dušan Radolský, Ľuboš Nosický, Vladimír Goffa, Karol Pecze.

Okrem samotnej 90-minútovej exhibície máme pre fanúšikov pripravenú aj dražbu dresov, v ktorých odohrajú hviezdy exhibičný duel. Počas exhibície sú pripravené aj ďalšie zaujímavosti, ktoré však ostanú prekvapením.

výstava s autogramiádou štvorice hviezd

S veľkolepou exhibíciou je spojená aj výstava v OC Mirage "MŠK Žilina, na Slovensku najlepšia...", kde si môžete pozrieť, napr.: majstrovský dres Marka Mintála, trofeje zo zisku pamätného Double, striebornú kopačku venovanú šošonom v rámci účinkovania v Lige majstrov od Chelsea F.C. či medailu vtedajších amatérskych majstrov Slovenska z roku 1929!

Jej slávnostné otvorenie je na programe deň pred výkopom duelu, tj. 21. mája od 19:00 hod. spolu s autogramiádou štyroch hviezd. V obchodnom centre slávnostne otvorí výstavu Marek Mintál, Vlado Leitner, Miroslav Barčík a Dušan Kuciak.

POLOVICA VSTUPNÉHO NA NOVÉ VYBAVENIE NEMOCNICE V Žiline

Oslava 110. založenia futbalu má okrem prestíže aj charitatívny rozmer, keď polovica z ceny vstupenky poputuje na nové vybavenie a potrebné prístroje pre Fakultnú nemocnicu s poliklinikou v Žiline.

Predaj prebieha cez TICKETPORTAL.

Cena je na všetky tribúny rovnaká, a to 7€, z čoho polovica putuje do nemocnice. Pre deti (6-16 rokov) je jednotná cena 3€. Deti do 5 rokov bezplatne bez nároku na sedadlo. Pre našich najmenších šošonov bude opäť otvorený detský sektor na východnej tribúne.

parkovanie / permanentky

Tým, že na charitatívno-exhibičný duel je stanovené pre všetkých fanúšikov jednotné vstupné a sezónne permanentky neplatia, parkovisko P1 a P2 za západnou tribúnou bude vyhradené iba pre hostí, hráčov a médiá.

Pre ostatných návštevníkov bude vyhradené prakovisko P3 za východnou tribúnou.


O zábavu sa okrem samotných futbalistov postarajú bubeníci z CAMPANA BATUCADA, ktorých ste mali možnosť vidieť na minuloročných Staromestských slávnostiach.

Facebook