Mládež v akcii (3.6. - 9.6.)
MŠK Žilina

PROGRAM ZÁPASOV AKADÉMIE MŠK ŽILINA V 23. KALENDÁRNOM TÝŽDNI

Kompletný rozpis stretnutí nájdete aj v sekcii zápasy.

streda 5.6.

U17: MŠK Žilina - Dunajská Streda 4:0 (0:0) Góly MŠK: Novák,Výbošťok, Prášek, Váľovčin / dohrávka 31. kola I. LMD

Peter Černák, tréner MŠK Žilina U17: "Vo veľkom teple sme boli lepším a dominantnejším tímom počas celého zápasu. Vytvárali sme si príležitosti, ktoré sme však nepremenili. Do gólov sme to pretavili až po zmene strán, otvorilo sa to úvodným gólom, na ktorý sme nadviazali ďalšími tromi presnými zásahmi. Ďalšie šance ostali nevyužité, ale za svoju aktivitu boli hráči odmenení výhrou a štyrmi gólmi. Gratulujeme chalanom k víťazstvu a ďakujeme im za predvedený výkon."


U16: MŠK Žilina - Dunajská Streda 6:3 (4:1) Góly MŠK: Jambor 3, Kaňuch, Bombík, Húšťava / dohrávka 31. kola I. LMD

Ivan Belák, tréner MŠK Žilina U16: "Dnes sa odohral skoro celý zápas za výdatného dažďa, ale futbalu to, našťastie, neublížilo. Hral sa dobrý mládežnícky futbal, v ktorom padlo veľa gólov. Dostali sme sa do štvorgólového vedenia, po ktorom sme ubrali z tempa. Súper podal smerom dopredu solídny výkon. Chalanom patrí gratulácia a pochvala za predvedený výkon. Zároveň za dosiahnutie sto-gólovej hranice strelených gólov."


U15: MŠK Žilina - Prešov 7:3 (4:2) Góly MŠK: Hroza 3, Bortoli 2, Javorček, Sauer / dohrávka 12. kola nadstavby I. LSŽ skupina stred+východ

Patrik Mojžiš, tréner MŠK Žilina U15: "Z našej strany to bol dnes výborný ofenzívny výkon s chybami v obrannej činnosti. Chlapci okrem kvality vo finálnych činnostiach ukázali aj futbalové srdce a zaslúžene si pripísali ďalšie tri body do tabuľky."


U14: MŠK Žilina - Prešov 2:1 (1:1) Góly MŠK: Beňadik, Šimun / dohrávka 12. kola nadstavby I. LSŽ skupina stred+východ

Ľuboš Nosický, tréner MŠK Žilina U14: "V zaujímavom zápase proti fyzicky disponovanemu súperovi sme sa postupne viac a viac presadzovali technickými zručnosťami a futbalovejším herným prejavom. Napokon z toho bola tesná, no zaslúžená výhra, za ktorú sme radi."


U13: MŠK Žilina - Turzovka U15 12:0 (3:0) Góly MŠK: Dikoš 4, Staník 3, Kubáň, Filo, Adamica, Horvát, Morgoš, / dohrávka 24. kola II. LSŽ skupina sever

U12: Zvolen U13 - MŠK Žilina 0:1 (0:1) Gól MŠK: Tichý / dohrávka 20. kola I. LMŽ skupina stred

U11: Zvolen U12 - MŠK Žilina 5:22 (3:11) Góly MŠK: Mikunda 5, Žilinský 4, Skaličan 4, Šedivý 3, Ok?l 2, Belák, Žilinčík, Zimen, Hosmaj / dohrávka 20. kola I. LMŽ skupina stred

U10: MŠK Žilina - Turzovka U13 3:6 (2:3) / dohrávka 24. kola II. LMŽ skupina sever

sobota 8.6.

U19: MŠK Žilina - Trnava 4:0 (0:0) Góly MŠK: Nagy, Nemčík, Gono, Ďurana / 32. kolo I. LSD

Norbert Guľa, tréner MŠK Žilina U19: "Dnes sme odohrali herne celkom dobrý zápas. V prvom polčase sme nedokázali našu hernú prevahu pretaviť do gólov. Cez prestávku sme chlapcov nabádali, aby boli trpezliví a stále na seba nároční. Prišli ďalšie šance, hralo sa prakticky na jednu bránu a súpera sme nakoniec zlomili štyrmi gólmi. S výsledkou i hrou sme teda spokojní."


U17: Trnava - MŠK Žilina 0:1 (0:0) Góly MŠK: Javorček / 32. kolo I. LMD

Peter Černák, tréner MŠK Žilina U17: "Aj keď sme mali od začiatku stretnutia prevahu, snažili sme sa kombinovať, šance však neprichádzali. Našu kombinačnú hru nám komplikoval silný vietor aj terén. Hrali sme ale pomaly, čo proti dobre organizovanému súperovi v úvodnom dejstve nestačilo. Po zmene strán sa nám napokon podarilo streliť gól, ktorý sa ukázal ako víťazný. Nebol to z našej strany ideálny výkon, no chalanov chválim za to, že išli za výhrou a napokon to zaslúžene strhli na svoju stranu."


U16: Trnava - MŠK Žilina 0:0 / 32. kolo I. LMD

Ivan Belák, tréner MŠK Žilina U16: "Bol to bojovný zápas, súper hral agresívne, v prvom polčase sme hrali proti silnému vetru, a tak sme sa ťažko dostávali do stretnutia. V druhom polčase sa to zlepšilo, ale celkovo to dnes nebolo o gólových príležitostiach na oboch stranách. V závere duelu sme nastrelili tyč, vzápätí mali aj domáci veľkú príležitosť. Remíza je tak dnes asi spravodlivá. Chalanom patrí pochvala za výkon v zápase, i keď to bolo dnes viac o bojovnosti."


U15: Košice - MŠK Žilina 0:1 (0:0) Gól MŠK: Sauer / 13. kolo nadstavby I. LSŽ skupina stred+východ

Patrik Mojžiš, tréner MŠK Žilina U15: Ťažký zápas, domáci veľmi dobre bránili v bloku a my sme sa zle rozhodovali vo finálnych činnostiach. Chlapcom patrí pochvala za to, že celý zápas išli za víťazstvom a napokon sme to jediným gólom zlomili vo svoj prospech."


U14: Košice - MŠK Žilina 2:0 (1:0) / 13. kolo nadstavby I. LSŽ skupina stred+východ

Ľuboš Nosický, tréner MŠK Žilina U14: "Na veľkom ihrisku sme sa nedokázali napriek obrovskej prevahe presadiť. Domáci prehustili priestor pred vlastnou bránou a my sme neboli dostatočne rýchli, kreatívni a presní na to, aby sme sa pri "hre na jednu bránu" dokázali presadiť aj napriek niekoľkým vyloženým šanciam."


U13: Dolný Kubín U15 - MŠK Žilina 3:2 (1:0) Góly MŠK: Adamica, Stanik / 25. kolo II. LSŽ skupina sever

U10: Dolný Kubín U13 - MŠK Žilina 10:0 (5:0) / 25. kolo II. LMŽ skupina sever

nedeľa 9.6.

U12: MŠK Žilina - Juventus U13 7:2 (5:2) Góly MŠK: Baleja 3, Kubala, Tichý, Murček / 21. kolo I. LMŽ skupina stred

U11: MŠK Žilina - Juventus U12 20:2 (10:1) Góly MŠK: Barčík 4, Žilinský 3, Koštiaľ 2, Mikunda 2, Michalík 2, Hoferica 2, Šedivý 2, Skaličan, Belák, Hosmaj / 21. kolo I. LMŽ skupina stred


U9: Memoriál Antona Mühelyiho 2019 (od 9:00)

Facebook