Mládež v akcii (11.4. - 17.4.)
Program zápasov Akadémie MŠK Žilina v 15. kalendárnom týždni roku 2022.

Kompletný rozpis počas sezóny nájdete aj v sekcii zápasy.


utorok 12.4.

U15: Partizan Belehrad (SRB) - MŠK Žilina 1:0 (0:0) | semifinále Zayed International Football Cup 2022

Ľuboš Nosický, tréner MŠK Žilina U15: "V semifinále sme narazili na vyspelého súpera. Pre nás to bol veľmi poučný duel. Súper mal určite viac z hry v prvom dejstve. V druhom polčase sme sa aj my snažili viac otvárať hru a ukázali sme v ňom dobrý výkon. Za bezgólového stavu sme vo veľkej šanci trafili tyč a Partizan nás následne potrestal. Veľká škoda, že sme v závere inkasovali jediný gól stretnutia, ktorý rozhodol o výsledku."


štvrtok 14.4.

Ženy: MŠK Žilina - FC Union Nové Zámky 4:0 (3:0) Góly MŠK: Randová, Kekelyová, Valová, Kucharčíková | 3. kolo skupiny o titul I. ligy Žien

Marián Dlobík, tréner MŠK Žilina ženy: "Dnes sme vzhľadom na súperove výsledky očakávali náročný zápas. Hostia prišli s jasnou taktikou, prehusťovali stred poľa a boli výrazne zatiahnutý. Po prvom góle sme sa ukľudnili a dnešný zápas s prehľadom zvládli. Musíme naďalej pracovať na hre v krídelných priestoroch, kde stále nehráme podľa predstáv. Čaká nás náročná séria, tak nám voľný víkend padne vhod."


U19: ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina 0:0 | 16. kolo I. LSD

Daniel Valach, tréner MŠK Žilina U19: "Zaujímavý zápas najmä z pohľadu diváka. Hralo sa v náročnom tempe, s viacerými príležitosťami na oboch stranách. Dominantné boli rýchle prechodové fázy, ktorým však často predchádzali ľahké straty lôpt. Z pohľadu výsledku je škoda, že sme aspoň jednu z možností nedotiahli do gólu, ktorý by určite rozhodol a dodal nám ešte viac sebavedomia aj do ďalších zápasov. Za prístup k zápasu chcem chlapcov pochváliť."

U17: MFK Dukla Banská Bystrica - MŠK Žilina (Badín, 11:00) | 20. kolo I. LMD - ODLOŽENÉ

U16: MFK Dukla Banská Bystrica - MŠK Žilina (Badín, 13:15) | 20. kolo I. LMD - ODLOŽENÉ


U15: MŠK Žilina - PSV Eindhoven | zápas o 3. miesto Zayed International Football Cup 2022

U13: MŠK Žilina - Oravan Oravská Jasenica U15 4:0 (1:0) Góly MŠK: Minárik, Hrobárik, Vrábel, Maňo | 17. kolo II. LSŽ

U10: MŠK Žilina - Oravan Oravská Jasenica U13 6:2 (0:1) Góly MŠK: Chylík 2, Macura, Macho, Guľa, Sokolovskyj | 17. kolo II. LMŽ


nedeľa 17.4.

"B": FC Rohožník - MŠK Žilina 1:1 (1:1) Gól MŠK: Stojchevski | 25. kolo II. slovenskej ligy


Facebook