Memoriál Antona Mühelyiho 2018 dopadol na výbornú
MŠK Žilina

V nedeľu patril Štadión MŠK Žilina tradičnému turnaju pre najmenších šošonov - už 4. ročníku Memoriálu Antona Mühelyiho, pomenovaného podľa niekdajšieho oddaného mládežníckeho trénera MŠK Žilina.

V spolupráci s ObFZ Žilina si to o prvenstvo na celodennom turnaji rozdalo až 20 tímov z okolitých miest a obcí.

Turnaj otvoril svojím príhovorom za účasti všetkých dvadsiatich družstiev predseda ObFZ Žilina Igor Krško. Následne sa v štyroch skupinách rozohral boj o pohár bývalého vynikajúceho trénera MŠK Žilina.

Viac ako samotné výsledky rezonovala na trávniku výborná atmosféra a entuziazmus mladých talentov. Prvenstvo si vybojovali chlapci z MŠK Žilina U9, ktorí vo finálovom zápase porazili MFK Bytča. Tretie miesto obsadili deti z FA United. Krásny športový zážitok, ktorý sa snažilo výdatným dažďom narušiť počasie, sa skončil pre všetkých zúčastnených úsmevom.

Manželka trénera, na ktorého počesť sa turnaj uskutočnil, pani Oľga Mühelyiová s pánom Jozefom Antošíkom a bývalým slovenským reprezentantom Radom Zábavníkom odovzdali ceny všetkým účastníkom, a domov tak odchádzali všetci mladí futbalisti spokojní.

Ďakujeme trénerovi a hlavnému organizátorovi Jaroslavovi Bačíkovi a aj všetkým zúčastneným.

Facebook