Mário Sauer s novou zmluvou
O dva roky dlhšie - do 30. júna 2025. Tak znie dĺžka novej zmluvy 18-ročného talentovaného stredopoliara Mária Sauera, na ktorej sa dohodol tesne po skončení sezóny s vedením Šošonov.

Jedno z príjemných prekvapení čerstvo skončeného ročníka tak môže naďalej rozvíjať svoj talent pod Dubňom.


čoraz viac a viac naskakovať a byť pre tím prospešný

Prelomová sezóna. Tak možno nazvať nedávno skončený ročník pre čerstvého dospeláka, ktorý sa adaptoval nielen vo Fortuna lige, kde strelil aj premiérový gól, ale svoju kvalitu potvrdzoval i v II. lige. Navyše nemožno opomenúť mládežnícku Ligu majstrov, kde bol jednou z nosných postáv historického postupu do osemfinále. Mário Sauer však "nekončí", podľa vlastných slov je to iba začiatok. Nová zmluva je ďalšou motiváciou vpred.

"Som veľmi rád, že som predĺžil zmluvu s MŠK. Pravdupovediac, nad ničím iným som ani nepremýšľal, o to radšej som, že od vedenia prišla ponuka na predĺženie spolupráce," hovorí Mário, pre ktorého sezóna pokračuje v reprezentácii do 19 rokov, ktorú už o niekoľko dní čaká prípravný kemp a vyvrcholenie v podobe domácich Majstrovstiev Európy do 19 rokov. 

"Už teraz sa neviem dočkať novej sezóny, verím, že úspešnejšej sezóny, čo si všetci prajeme a spravíme pre to maximum. Pre mňa boli predošlé mesiace napriek nie najlepším výsledkom tímu prelomové, pretože som bol súčasťou "A"-tímu, naskakoval som častejšie v najvyššej súťaži. Čo sa týka osobných ambícií do najbližšej budúcnosti, verím, že budem čoraz viac a viac naskakovať za prvé mužstvo a že budem pre tím herne i gólovo prospešný," dodáva starší z bratskej dvojice Sauerovcov, ktorý za "A"-tím žltozelených nastúpil dokopy v 11 stretnutiach s bilanciou jeden gól a jedna asistencia. 

Facebook