Info pre fanúšikov k ZÁPASU HVIEZD
MŠK Žilina

Už dnes sa chystá pod Dubňom veľkolepý futbalový zápas najväčších žilinských hviezd 110-ročnej histórie.

Pred samotným zápasom sa na trávniku predstavia najmenší šošoni z prípraviek, ktorí "zohrejú" ihrisko pre hviezdy. Už legendy, ktoré si to rozdajú proti sebe, najskôr slávnostne predstavíme. O výkop sa postará rekordér v počte titulov s MŠK Žilina. Ďalšie prekvapenia a zaujímavosti si necháme pre seba, prezradíme len toľko, že aj cez prestávku sa bude súťažiť a niektorí fanúšikovia budú mať možnosť predviesť sa. Počas prestávky si predstavíme aj ďalšie legendy, už tie nehrajúce, spolu s bývalými trénermi a funkcionármi klubu. Nezabudneme aj na tých, ktorí už medzi nami nie sú.

bulletin

Dnešný predzápasový bulletin bude mať špeciálne vydanie, ktoré bude slúžiť predovšetkým ako zbierka pre vaše podpisy. Pripravili sme pre vás fotografiu každého účastníka exhibície v žilinskom drese, ktorú si budete môcť dať po zápase podpísať.

Stačí znova počkať na svojich miestach, legendy a hviezdy spravia už tradične pozápasové koliečko, kde sa vám radi podpíšu.


špeciálne dresy už vo fanshope

Zeleno-žlté dresy, v ktorých dnes uvidíte jednu partiu hviezd, už sú dostupné vo Fanshope MŠK. Ten bude otvorený dnes klasicky od 14:00 hod.

parkovanie + pokladne

Upozorňujeme, že parkovanie pri západnej tribúne (P1 a P2) bude dnes vyhradené pre hráčov, médiá a hostí so špeciálnou parkovacou kartou určenou na exhibičný duel.

Pre všetkých ostatných fanúšikov bude bezplatne otvorené parkovisko za východnou tribúnou (P3). Po stretnutí bude otvorený výjazd z VT priamo na Ľavobrežnú ulicu.


Obe Pokladne MŠK (Uhoľná + Športová ulica) budú otvorené už od 16:00 hod. Vstupenky sú k dispozícii aj ONLINE.

Cena je na všetky tribúny rovnaká, a to 7€, z čoho polovica putuje do nemocnice. Pre deti (6-16 rokov) je jednotná cena 3€. Deti do 5 rokov bezplatne bez nároku na sedadlo. Pre našich najmenších šošonov bude opäť otvorený detský sektor na východnej tribúne.


držitelia všetkých siedmich titulov MŠK pokope

Účasť na exhibícii, ktorou zároveň pomôžeme Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline, prisľúbili už dávnejšie najznámejšie mená žilinského futbalu ako Marek Mintál, Milan Škriniar, Martin Dúbravka, Róbert Jež, Stano Šesták či Vladimír "Pišta" Leitner.

Niektorým hviezdam zabránili v účasti klubové povinnosti, no sme veľmi radi, že sa v Žiline môžeme tešiť na:

  • brankárov: Martin Dúbravka, Dušan Kuciak, Branislav Rzeszoto, Jozef Michálek
  • obrancov: Mário Pečalka, Jozef Piaček, Milan Škriniar, Benjamín Vomáčka. Branislav Labant, Vladimír Labant, Radoslav Zabavník, Tomáš Hubočan, Vladimír Leitner, Róbert Mazáň, Marián Klago, Michal Drahno, Stanislav Angelovič, Ľubomír Guldan,
  • stredopoliarov: Zdeno Štrba, Róbert Jež, Miroslav Barčík, Marek Bažík, Marek Mintál, Ivan Belák, Martin Ďurica, Tomáš Ďurica, Dušan Sninský, Emil Rilke, Lászlo Bénes (nenastúpi kvôli zraneniu), Daniel Kosmeľ, Bello Babatounde (nenastúpi kvôli zraneniu)
  • útočníkov: Stanislav Šesták, Ivan Lietava, Tomáš Oravec, Nikolas Špalek,

Pozvanie prijali rovnako bývalí hráči aj z čias už historickej ZVL Žilina, ktorých ste mali možnosť vidieť aj na kalendári MŠK, ako bratia Jozef a Štefan Tománkovci, Štefan Slezák, Pavol Strapáč, Miroslav Kráľ, František Plach, František Smak, Ivan Šimček, Viliam Hýravý, Erno Gojlan, Milan Zvarík, Štefan Šumichrast, Karol Šulgan, Jozef Beleš, Miroslav Gerhát, Vladimír Kinier.

Hviezdy budú aj na lavičkách oboch výberov. Žltý tím povedie dvojica Milan Lešický a Vladimír Goffa, zelených budú koučovať Dušan Radolský a Ľuboš Nosický.

Účasť prisľúbili aj bývalí tréneri ako Ladislav Jurkemik, Štefan Tarkovič, Karol Pecze.

O zábavu sa okrem samotných futbalistov postarajú bubeníci z CAMPANA BATUCADA, ktorých ste mali možnosť vidieť na minuloročných Staromestských slávnostiach.

Facebook