Hráč mesiaca máj: Vo finálovej pätici Patrik Iľko
Ešte posledná pravidelná anketa ostala z minulej sezóny nevyhodnotená. Ide o hráča mesiaca, v jeho májovom vydaní figuruje vo finálovej pätici aj zástupca Šošonov - Patrik Iľko, ktorý je vôbec premiérovým finalistom zo žltozelených radov.

prvý šošon medzi finálovou päticou = ihneď prvenstvo?

Takmer kompletná minutáž, desiatky kilometrov v nohách a penzum práce. Túto robotu navyše zúročil univerzál Patrik Iľko dvomi presnými zásahmi. Gólovo sa presadil proti Trnave, keď hlavičkou nedal šancu zasiahnúť brankárovi Spartaka a gólovú akciu Aďa Kaprálika spečatil aj na Tehelnom poli, kde nás dostal do rýchleho vedenia. 

Svoju formu si preniesol Paťo aj do repre, kde sa počas nedávno skončeného reprezentačného zrazu rovnako tešil z dvoch kvalifikačných gólov. 

Veríme, že si Paťo formu z mája prenesie aj do novej sezóny, čo zúročíme do lepších výsledkov.

O víťazovi rozhoduje sedemčlenná odborná porota, ktorá sa skladá z bývalých futbalistov, expertov na Fortuna ligu i zástupcov športovej redakcie TV Markíza a hlavného partnera ankety VOYO. Každý člen poroty dá svoj hlas futbalistom na 1. - 3. mieste, za prvé miesto získava futbalista 5 bodov, za druhé 3 body a za tretie 1 bod. Futbalista s najvyšším počtom hlasov sa stáva VOYO Hráčom mesiaca.



Facebook