Hlasuj v ankete Gól mesiaca za ďalekonosnú bombu Vahana
Po dvoch mesiacoch majú Šošoni znova zastúpenie v ankete Gól mesiaca. Po septembrovej nominácii Vahanovej šibenice na Tehelnom poli sa do ankety za mesiac november dostal opäť náš arménsky tvorca hry.

Vahan Bichakhchyan si tentokrát vyslúžil nomináciu za chirurgicky presnú ranu z viac ako 30 metrov, ktorou otvoril skóre zápasu proti Liptovskému Mikulášu. Podpor Vahana svojím hlasom a vyhraj zaujímavé ceny!


druhá nominácia vahana v sezóne

Okrem nášho ofenzívneho stredopoliara sa v tohtosezónnej pravidelnej ankete ocitol aj náš krajný obranca Branislav Sluka, ktorý za mesiace júl a august skončil tesne na druhom mieste. Vahan zase v ankete Gól mesiaca september obsadil tretiu priečku. 

Celková tretia nominácia Šošonov na gól mesiaca prichádza za november, kedy sa proti Liptovskému Mikulášu ukážkovo presadil opäť arménsky záložník. Za stavu 0:0 v prvom polčase rozohral priamy kop nakrátko Adam Kopas, Vahan si následne prebral loptu, nerozmýšľal a z veľkej diaľky ukázal milimetrovú presnosť svojej ľavačky. Brankár Sváček sa naťahoval márne a Šošoni šli do vedenia.

HLASOVAŤ MÔŽEŠ TU


Vyberte svojím hlasom najkrajší Gól mesiaca a zapojte sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať kredit v hodnote 100-eur a dres svojho obľúbeného klubu od stávkovej spoločnosti Fortuna. Hlasovanie v ankete Gól mesiaca november sa končí v utorok 7. decembra o 23:59 hod.


Facebook