Dominik Holec predĺžil zmluvu s MŠK
Vedenie MŠK Žilina si poistilo služby svojho odchovanca o ďalší rok. Naša brankárska jednotka a jeden z najlepších hráčov jesene v celej Fortuna lige - Dominik Holec sa dohodol na predĺžení spolupráce so svojím rodným klubom. Nová zmluva má platnosť do 30. júna 2022.

Odchovanec Akadémie MŠK Žilina, ktorý je zároveň služobne najstarším hráčom kabíny a v tomto roku s MŠK oslavuje okrúhly 20-ročný vzťah, patrí medzi kľúčových hráčov šošonov. Aj preto chceli obe strany v spolupráci pokračovať a súhlasili na jej poistení o ďalší rok. Dominik Holec nastúpil doteraz za MŠK v okrúhlych 50 súťažných dueloch.

"Som tu doma, cítim sa v Žiline dobre, takže predĺženie zmluvy vnímam iba pozitívne. Teší ma, že zo strany vedenia prišla ponuka na predĺženie kontraktu a dohodli sme pomerne rýchlo. Je to zásluha mojich výkonov, čo beriem ako odmenu za odvedenú prácu. Už len klubu túto dôveru splatiť," hovorí brankárska jednotka šošonov. Aké sú jej ciele pred jarnou časťou sezóny? "Byť hlavne zdravý a podávať čo najdlhšie stabilné výkony. Chcem pomôcť tímu - keď sa bude dariť mužstvu, tak sa bude dariť aj jednotlivcom. Verím, že to spoločne potiahneme aj pod novým trénerom a budeme podávať iba lepšie a lepšie výkony, čo by potešilo aj fanúšikov."

Ako prebiehajú prvé dni samotnej zimnej prípravy pod novým kormidelníkom? "Vždy je to pre kabínu nový impulz. Tréner sa javí zatiaľ veľmi v pohode. Verím, že spolu budeme úspešní a pomôžeme mu čo najviac a on zas pomôže nám. Robíme všetko, čo od nás vyžaduje. Verím, že budeme šliapať ako jedna mašina a kabína sa ešte viac zocelí, aj keď kolektív tu bol vždy super. To je vždy základ toho, aby sme boli úspešní a získavali body. Je to nový impulz pre každého jedného, aby makal na sto percent a aby si miesto v zostave zaslúžil," dodáva Dominik po týždni zimnej prípravy.

Facebook