Do projektu prichádza mladý Rus Vladimir Filippov
Do futbalového klubu MŠK Žilina prichádza ďalší talentovaný legionár, ktorý sa cez našu rezervu pokúsi uplatniť svoj potenciál a zabojovať o miesto v prvom tíme šošonov.

Do futbalového klubu MŠK Žilina prichádza ďalší talentovaný legionár, ktorý sa cez našu rezervu pokúsi uplatniť svoj potenciál a zabojovať o miesto v prvom tíme šošonov. Reč je o 18-ročnom krídelníkovi Vladimirovi Filippovovi, s ktorým sa vedenie MŠK Žilina dohodlo na ročnom hosťovaní s následnou opciou.

NOVÁ VÝZVA

Mladý Rus prichádza z treťoligového ruského celku Spartak Nalchik. Vladimir Filippov futbalovo vyrastal v Petrohrade.

"Som veľmi šťastný, že som prišiel do klubu, akým je Žilina. Je to pre mňa nová výzva, vydám zo seba maximum, aby som pomohol klubu čo najviac," povedal po podpise zmluvy rýchly krídelník.

RÝCHLOSTNÝ TYP S DOBRÝM VÝBEROM MIESTA

Na Vladimira dostalo vedenie šošonov dobré referencie, a preto sa v MŠK bude snažiť vyťažiť zo svojho potenciálu a ďalej napredovať. Riaditeľ Akadémie MŠK Žilina Jaroslav Bačík priblížil, prečo sme sa rozhodli podpísať s Rusom hosťovanie.

"Je to mladý krídelník, pravák, ktorý má veľký potenciál vďaka svojim rýchlostným parametrom. Vytypovali sme si ho na základe kontaktu cez Tomáša Hubočana. Zaujal nás svojím výberom miesta a nábehmi, dokáže sa dostávať do zakončenia. Samozrejme, potrebuje popracovať na fyzickom potenciáli, silových parametroch, ale vo finálnej zóne sa ukazuje veľmi sľubne. Budeme sa tešiť, keď sa to vyvinie správnym smerom a hráč cez projekt zabojuje aj o miesto v "A"-tíme."

Facebook